S.O.S ROBAFAVES_Comunicat

Estàndard

SOS Robafaves: moltes gràcies a tothom!!!

El 9 de juliol passat varem posar en marxa la campanya “SOS Robafaves” per demanar-vos la vostra ajuda. Com ara ja tots sabeu, la llibreria Robafaves es troba en una situació molt delicada i cal un gran suport per evitar el seu tancament. Calia recollir 250.000 euros abans d’avui dia 25 de juliol.
De momento no hem arribat a l’objectiu. Però ens volem agafar unes setmanes per acabar d’explorar algunes de les vies que s’han obert durant la campanya que permetin garantir, amb rigor, el futur de Robafaves. A finals de setembre, per tant, us donarem la valoración final. Mentrestant volem deixar oberts els canals d’ajut fins llavors (aportacions fetes personalment a la llibreria Robafaves, C/ Nou, 9 08301-Mataró o ingrés al compte número: “la Caixa” 2100-3077-47-2500004866).
Sigui com sigui, aquest comunicat és per donar les gràcies a tothom: a aquells que han preguntat si comprant a Robafaves ajudaven, i han comprat. A aquells que han aportat una part dels seus estalvis per modestes que fossin les seves possibilitats. També volem donar les gràcies a aquells que han fet aportacions més grans. Totes elles, aportacions, que en cas que ens ho demanin, seran retornades immediatament. En cas contrari, les utilitzarem per afrontar el futur de Robafaves.
Volem agrair també a aquells editors i distribuïdors que veient la nostra situación han ofert vies alternatives i s’han posat al nostre costat. També volem agrair a tots els escriptors, comunicadors, actors, músics i altres que s’han posat al nostre costat per fer activitats a Robafaves o per difondre el nostre missatge.
També volem agrair l’interès de les autoritats municipals i de Catalunya que ens han plantejat alternatives o han fet de canals per obrir-ne de noves. No ens oblidem de donar les gràcies a tots aquells que ens han fet arribar una amables i sentides paraules de suport. A tots ells, moltes gràcies !!!.
Hem entès les crítiques i els retrets que algunes persones ens han volgut fer arribar. Les hem escoltat i valorat i, tingueu per segur, que n’hem pres nota per millorar allà on sigui possible.
A finals de setembre us donarem més notícies de Robafaves amb la valoració de tota la campanya i vies que s’han obert per tal de poder-vos explicar quin futur hem trobat per Robafaves.
Fins llavors, us volem desitjar,als de Mataró, bones Santes, i a la resta d’amics, que tingueu un molt bon estiu alhora que us donem les gràcies pel vostre suport.

Mataró, 25 de juliol de 2012

Una resposta »

  1. Arribada la data, no s’ha arribat a l’objectiu final, però heu decidit no abandonar, motiu pel qual us felicito sincerament i desitjo que finalment es trobin les solucions que permetin seguir endavant a ROBAFAVES ! Molts ànims !

Deixa un comentari